O blogu

Prezentacija na kojoj se nalazite je višegodišnji projekat jednog tada studenta a sada PROPO, internet lokacija – zanimacija – za bilježenje raznih utisaka, misli, crtica i surove poezije o fenomenima iz našeg okruženja i šire. Neki okvirni cilj je prikazati stvari na malo drugačiji način, odnosno, kako ih autor bloga… osjeća.

SADRŽAJ je zamišljen tako da uglavnom bude vedar i pozitivan, humor i razbibriga. Tu su zamiješane anti-globalističke težnje u kombinaciji sa tradicijom ovih prostora, šovinizmom kao temeljem zdravog društva, sve to nasuprot sukobu unutrašnjeg svijeta sa vanjskim: jebanje majke kao imperativ mentalnog zdravlja i blagostanja.

obloguBlog se jednom selio: do juna 2013. je bio na adresi http://bojan5150.mojblog.rs/, servisu koji je bio u vlasništvu firme Mojblog Grupa d.o.o. iz Zagreba, koja je bez naročite najave prestala sa radom, tako da je po isteku zakupa nestao servis mojblog.rs. Zahvaljujući arhiviranju žrtve su bile minimalne…

WordPress domen je u pogonu od marta 2013. godine, gdje postoji neki protok, nastaju novi tekstovi i iz arhive se vade stari i slažu… dosad je vraćena u online život većina onoga što valja, a možda ima još ponešto… nebitno. Nema nazad. Nema života od sjećanja. I bet if you asked them our heroes would say: „Hey, we’re already gone.“

Mnogo toga je prošlo i prolazi, ali blog po-stoji. Doživio sam svašta, radio u struci i van struke, pisao za druge, pisao za novac, bio malo vani, malo ovdje, bio siromašan, prestao biti siromašan, patio zbog one, patio zbog ove… drž’ – ne daj, neke prirodne i manje prirodne epizode u razvoju jednog čoeka… i blog je svjedok svega toga.

5 thoughts on “O blogu

  1. Nekakvim sticajem okolnosti sam pronasao ovaj blog.I mogu to reci da sam se nasao u svakoj prici.Genijalno.Satiricno.U mom slucaju tragikomicno.Jbg.Veliki pozdrav, ko god da si.

  2. Sve si pogodio, od vremena dogadjaja, preko mene, moje ljubavi sa kurvom, njenih pornica, hipergamije, Bate, teretane I fudbala.Svaka cast.Ako sve ovo nije neverovatna slucajnost, bice da si neko koga znam.U slucaju da nisam pogresio, pozdravi lisicu.Ninu. Uskoro zauvek napustam zemlju.

    • Поздрав, Дука!
      Тешко да се знамо, али тко зна тко шта ту ткоме ткако и зашто има смисла… Негдје се нека идентификација десила, уочићемо можда некад, некако.

      Не знам ко је Нина, али чула – не чула, поздрав и за њу.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.