Nova adresa

Zle slutnje nekih članova mojblog.rs zajednice su se obistinile: sistem mojblog.rs ne funkcioniše već nekih sedam dana. Da li je istekao domen (ne bi trebalo da jeste), pukao server, nešto treće… ne znam. Znalo se nekad desiti da mojblog.rs ne bude dostupan po dva-tri dana, ali ovoliko… ne sjećam se.

S tim u vezi, blog na adresi http://bojan5150.mojblog.rs/ je nedostupan.

Ovo je rezervna adresa za blog „Gurao sam i šire stvari u uže stvari.“, a da li će postati primarna, vrijeme će pokazati. Nadam se da će se mojblog.rs vazdići, al’ ako ne, ide sve ispočetka.

Arhivu originalnog bloga imam do kraja marta 2013. godine, tako da je eventualna šteta za tekstove objavljene tokom aprila i maja („Pješčana žena u četiri slike“, „Brutalno plavetnilo“ i njih još par). Ovdje ću, za početak, početi da redam tekstove koji su bili kategorisani kao „teme“ u sadržaju.

Prvi „novi“ tekst bi mogao osvanuti za koji dan, trenutno je u pogonu a naslov je „Zašto muškarac može biti boem i jebač a žena ne može biti kurva (al’ može biti sa sela)…“, valjda će biti dobar za novi početak… ako to bude novi početak.

Stari blog je u svojih godina nekoliko skupio nešto preko 250.000 posjeta, i bila je tu nekolicina lijepih stvari. Jako će mi biti žao ako se ispostavi da je on nepovratno nestao, ali, živ čovjek će preživjeti sve.

Svima koji su me tražili, nadam se da su me našli ovdje… DOBRO DOŠLI.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.