KUPITE SKLONIŠTE OD SUDNJEG DANA

Na bosanskohercegovačkoj internet stranici za prodaju, kupovinu i zamjene, pik.ba, danas je osvanuo zanimljiv oglas: prodaje se sklonište od Sudnjeg dana!

Izlišno je navoditi da se građani Bosne i Hercegovine, i pored života gdje svaki dan izgleda kao sudnji, posebno pribojavaju predstojećeg Sudnjeg dana po majanskom kalendaru. Ovaj oglas je prilog toj tvrdnji: i pored početne cijene skloništa od 10.000.000 KM ne nedostaje zainteresovanih kupaca, jer je već preko 10 korisnika postavilo svoje ponude.

Pored misteriozne fotografije, u opisu artikla je navedeno da se sklonište nalazi na tajnoj lokaciji koju ne može pronaći ni medvjed (što je širok pojam koji se odnosi na dobar dio Bosne i Hercegovine), ali i da je posebno zaštićeno talismanom Faraona od Bosne, istog onog koji je sagradio piramide u Visokom. Zračenje tog talismana čini i da lokacija bude nevidljiva na servisu Google Earth, što je vid dodatne zaštite privatnosti.

U oglasu se još navodi da sklonište ima tri etaže, te da posjeduje podpodrum (podrum ispod podruma), tako da nema sumnje da će u slučaju Sudnjeg dana i vaš ljubimac Golf 2 biti više nego adekvatno zaštićen. U cijenu su uključene i ogromne zalihe Sarajevske pive kao i suvog mesa, telećeg i ovčijeg, pa na kupcu ostaje samo da obezbijedi zalihu lepinja.

S obzirom na veliko interesovanje za sklonište, zabrinutima za ishod Sudnjeg dana bi najbolje bilo da ne gube vrijeme nego da odmah licitiraju. Kako kaže naš narod, još malo pa nestalo!

(Istinito)

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.